Lahjoja, Aprillipäivä

Great Gags & April Fool'S Gifts

Vedä Heidän Jalkaansa, Kutita Heidän Hauskaa Luutaan Tai Pelästyttää Päivänvalot Heiltä Jollakin Näistä Hauskoista Vitsistä Ja Hauskoista Lahjoista. Etsitpä Sitten Täydellistä Pilaa Aprillipilaille Tai Lahjaa, Joka Nauraa Heidät Sängystä Maanantaiaamuna, Tämä Opas On Tarkoitettu Kaikille Jokereille.

Vedä Kepponen.

Perinteisistä Whoopee-Tyynyjen Ja Ovien Yläpuolella Olevien Kauhojen Temppuista Epätavallisempiin Kepposiin, Jotka Sekoittavat Gagikokoelmasi, Täällä SisustusPuutarha:Ssä Haluamme Ottaa Kaiken Ripauksella Suolaa. Aikuinen Oleminen Voi Olla Väsyttävää, Jos Elämäsi On Vain Työtä Eikä Leikkimistä, Joten Hemmottele Leikkimielisyyttäsi Näillä Kepposilla. Varmista Vain, Että Myös Uhrillasi On Sellainen...

Gags For Every Occasion

Aprillipäivät Ovat Hyvä Tekosyy Vetää Sellainen Pomollesi, Vanhemmallesi Tai Kaverillesi. Olen Halunnut Saada Omaasi Takaisin Iäti. Loppujen Lopuksi Kaikki On Päivän Hengessä, Eikö? Mutta Gagien Ei Tarvitse Olla Vuosittainen Tapahtuma, Ja Ympäri Vuoden On Paljon Muita Tekosyitä, Joiden Avulla Voit Leikkiä Ystävillesi. Entä Halloween, Puolisosi Syntymäpäivä Tai Tapa Lämmittää Polttarit? Oli Tilaisuus Mikä Tahansa, Esittele Ei-Niin Vakava Puolisi Näillä Gageilla.

Hauskoja Lahjaideoita

Jos Tunnet Jonkun Jokerin, Joka Ei Rakasta Muuta Kuin Toimistoa Klovni - Tai Ehkä Se Henkilö Olet Itse Asiassa Sinä - Niin Olet Tullut Oikeaan Paikkaan Poimiaksesi Kieli-In-Poskeen Lahjoja. Hauskoista Vaatteista Ja Asusteista Upeisiin Työpöytälahjoihin, Jotka Piristävät Tylsiä Arkipäiviä, Löydät Varmasti Jotain, Joka Saa Sinut Nauramaan Tai Nauramaan.

Oletpa Sitten Äänekäs Ja Ylpeä Vanhan Hyvän Wc:N Fani. Huumori Tai Haluat Laittaa Hieman Uutuutta Päivittäiseen Rutiiniin, Olemme Täällä Hemmotellaksemme Elämän Typeriä Asioita. Alla Olevasta Lahjaideakokoelmastamme Löydät Upeita Vehkeitä Aprillipäivänä Ja Sen Jälkeen.